Intensieve gesprekken met klanten en eigen ervaringen in de praktijk resulteerden in gebruiksvriendelijke software, de HIMS app en een eenvoudig te ge...
May 13, 2024
Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.
Intensieve gesprekken met klanten en eigen ervaringen in de praktijk resulteerden in gebruiksvriendelijke software, de HIMS app en een eenvoudig te ge...
May 13, 2024
Enzymatische reinigers bevatten specifieke enzymen die gericht bepaalde soorten vervuiling afbreken. Daardoor reinigen ze op een dieper niveau dan tra...
November 21, 2023
Bij sauzen draait alles om variatie. Traditionele sauzen blijven bestaan, maar krijgen ook varianten met invloeden uit verschillende werelddelen. Ook gezondheid is een belangrijke trend. Veel sauzen op basis van mayonaise hebben al jaren een magere variant. Nu zijn ook de marinades op waterbasis in opkomst. Consumenten bewaren de geopende sausverpakkingen vaak lang. Bovendien mogen sauzen steeds minder conserveringsmiddelen bevatten.
Dit betekent dat er een steeds striktere hygiëne vereist is. Salades worden de laatste jaren steeds rijker gevuld met verschillende groenten, pasta, kip en andere soorten vlees. Veel van deze ingrediënten zijn voorbewerkt. Toch is hygiëne wel belangrijk bij het mengen en afvullen. Salades worden thuis niet meer verwarmd. Eventuele besmettingen vormen dus direct een gevaar voor de voedselveiligheid.
Hygiëneproblematiek:
KvK l 101 435 15
BTW nummer NL807641765B01