Intensieve gesprekken met klanten en eigen ervaringen in de praktijk resulteerden in gebruiksvriendelijke software, de HIMS app en een eenvoudig te ge...
May 13, 2024
Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.
Intensieve gesprekken met klanten en eigen ervaringen in de praktijk resulteerden in gebruiksvriendelijke software, de HIMS app en een eenvoudig te ge...
May 13, 2024
Enzymatische reinigers bevatten specifieke enzymen die gericht bepaalde soorten vervuiling afbreken. Daardoor reinigen ze op een dieper niveau dan tra...
November 21, 2023
Elke cateringvorm heeft haar eigen specifieke kenmerken. Bij inflight catering speelt bijvoorbeeld prijs een belangrijke rol. Vliegtuigmaatschappijen sluiten elke twee jaar nieuwe contracten af. Een concurrent die maaltijden tien cent goedkoper kan leveren, heeft meer kans om de opdracht binnen te halen. Het is bovendien een branche met veel hectiek. Iedere bestelling moet exact kloppen en op tijd bij het toestel arriveren, ook als er vertragingen zijn of extra vluchten.
Bij bedrijfscatering zijn streekproducten in opkomst. Overheidsinstellingen vinden het weer belangrijk dat cateraars een ruim aanbod hebben van gezonde producten. Bij elke vorm van catering wordt er veel gewerkt met koelverse producten en verschillende (rauwe) componenten. Op verschillende plekken in het productieproces treden er voedselveiligheidsrisico’s op. Een goed hygiëneplan vormt de basis. Apparatuur moet snel en grondig gereinigd worden. Ook persoonlijke hygiëne is van belang, vooral bij het portioneren en verpakken van maaltijden.
Hygiëneproblematiek:
KvK l 101 435 15
BTW nummer NL807641765B01